Sundhed er et valg

En samlet flok


Vi er en lille familie på seks, fra 0-42 år. Hele vores familie er deltagende i vores virksomhed her på gården, og alle værner om arbejdet. De store børn hjælper glædeligt til, med at lave håndarbejde, pakke forsendelser og cykle til posthuset. De små har gode ideer til hvad vi skal have i vores sortiment. 

Vi hjemmeskoler - og forsøger at leve minimalistisk og selvforsynende, på den gammelsdags måde, inspireret af både antroposofien og vores forfædre.


Bæredygtighed er en af vores stærkeste kerneværdier, og derfor vil vi gerne genbruge så meget vi kan. Vi sender blandt andet vare i genbrugs-indpakning, og forsøger at minimere vores spild. 

Vi har hjertet med, i alt hvad vi gør


Alle produkter er nøje udvalgt. Vi sælger ikke noget, som vi ikke selv vil bruge. Derfor finder du også vores sortiment, i vores eget hjem. Med snart 11 års erfaring som forældre, og mange års pædagogisk erhvervserfaring i det antroposofiske, kan vi dele vores viden og erfaringer. 


Valg af materialer


Vi vælger altid materialer som stimulere barnets sanser, og som æstetisk skaber ro for øje og sind hos hele familien. Træet som vi bruger, er oftest fra vores egen have. Ulden er fra vores egne får, plantefarvet med urter fra vores biodynamisk grund eller sanket i det fri. Vi ved at barndommen ikke genudendes, og derfor tænker vi nøje over vores valg af produkter

Kvalitetssikring


Når du købe en vare hos os, kan du være tryg ved kvaliteten. Vi gør vores bedste for sikre at de lever op til de skarpeste kriterier. 
Du må meget gerne vende tilbage til os, med din mening om produktet, så vi har mulighed for at udvikle os, og vores produkter hele tiden.

Håndværk


Vi holder af det gamle traditionelle håndværk, og vores produkter laves med tilstedeværelse og kærlighed. 
Vi prioritere danske virksomheder, med dansk produktion.